Windows Media Center: Co je to a proč?

Existuje program se systémem Windows nazvaný Windows Media Center (Windows Media Center). Na základě titulu je snadné si myslet, že tento balíček je prostředkem k reprodukci multimediálního účtu. Ale jak optimálně a účelně je jeho použití? Pokusíme se to na to přijít.

Co je "Windsor Media Center"?

Okamžitě chci upozornit všechny uživatele systémů Windows, které naposledy v prostředí OS, tato součást je v systému Windows 7 jako aplikace "zabalit".

V systému Windows 8.1 je třeba "Media Center" i desátá verze systému nainstalovat odděleně, protože není v hlavní distribuci. Ale je to nutné? Systémy nad sedmou mají v zásadě vlastní nástroje pro prohlížení a správu multimediálních souborů (stejné prohlížeče nebo přehrávače). Problém je jiný: pro každý multimediální soubor je třeba otevřít samostatnou aplikaci. Ale "Windows Media Center" kombinuje vše v jednom. Není jasné, proč, ale tento softwarový balík po Windows 7 byl vyloučen z aplikací vestavěných systémů. Ale marně

"Media Center" Winds 7 ": vyhlídky na vývoj

K dnešnímu dni můžete distribuci tohoto softwaru stáhnout přímo od společnosti Microsoft. Tato verze, i když byla navržena pro Windows 7, se však chová dobře v osmém a desátém provedení (v zásadě jsou všechny sedm programů kompatibilní s verzemi výše uvedené pozice).

Otázka je odlišná: Vyvine Microsoft tento směr? Soudě podlenic, ne. A je to škoda. Takový softwarový balíček by byl požadován mnoha uživateli.

Použití programu

Pokud okamžitě věnujete pozornost rozhraní programu, můžeme usoudit, že zde je vytvořeno všechno, abychom zcela zjednodušili činnost jakéhokoli, i neopraveného uživatele. Distribuce kategorií okamžitě dává věrohodnost.
Zvláštní konverzace však zasluhuje nastavení televize v režimu online. Tuto možnost je bohužel k dispozici pouze v případě, že je k dispozici příslušná předpona. Bez ní by televize nefungovala, nemluvě o tom, že AppleTV není vůbec podporována (k tomu je třeba nainstalovat další applet). Kromě toho má aplikace Windows Media Center možnost způsobit systémové chyby, přestože jde o systémovou aplikaci, šitá ve verzi Windows 7 a nižší. U osmé a desáté modifikace byly také zaznamenány poruchy, ale protože je balík nainstalován jako software třetí strany, není to v systému zvlášť patrné. Ale zpět na rozhraní. Všechno zde je celkem jednoduché. Stačí ji vyhledat. Bezpodmínečně poznamenejte, že bude přesměrován na zdroje samotného softwaru, tj. Nebude zadán manuálový adresář stejných souborů MP3. Tento program je v zásadě navržen. Prioritou je použití internetových stránek, nikoliv místních zdrojů.

Problémy s aktualizací a chybami

Pokud jde o instalaci aktualizací, které jsou poměrně často instalovány v systémech Windows 8 a novějších, pokusí se multimediální centrum okamžitě nainstalovat aktualizace. Zdá se, že o tom není nic hrozného.Některé balíčky, které nejsou navrženy pro provoz v operačních systémech nad sedmou, však mohou způsobit kritické selhání.
Objevují se také chyby. Ale jsou způsobeny zejména nemožností reprodukce souborů určitého typu nebo nedostatek vhodných kodeků a dekodérů. Jak je zřejmé, takové problémy jsou vyřešeny pouze přeinstalací příslušných softwarových produktů. Pokud mluvíme o Windows 7 a níže, jeden z nejjednodušších nástrojů, které mohou být upozorněny na nutnost používání se může stát standardním nástrojem Microsoft Fix It, který byl původně navržen pro eliminaci chyb při stahování a instalaci důležitých aktualizací.